Legénybúcsú feladatok, kártyajáték

Valljuk meg őszintén… Mi pasik nem vagyunk kreatívak. Maximum megszerelünk ezt-azt, ha olyan napunk van, mindenben segítünk a barátainknak…, de hogy feladatokat találjunk ki nekik! Akkor már inkább egy prosztatavizsgálat.

Meglátva ezt a piaci rést, mi viszont kreatívkodtunk és kitaláltunk egy csomó rettenetesen brutális feladatot. Olyan sírva röhögőset, de mutatjuk is mindjárt a részleteket.

Szóval összesen 100 db kártya van a csomagban, ami négy különböző játékot tartalmaz.

  • Feladatkártyák: itt vicces legénybúcsús feladatokat kell teljesítenie a veőlegénynek. Vannak benne könnyűek, nehezek, viccesek és… hát a legtöbb iszonyat szórakoztatóan prosztó.
  • Én még soha… kártyák: itt és most bizony olvasnotok kell, méghozzá azt a cselekményt, ami a kártyán szerepel. Ha pedig valaki megtette, akkor drinkelnie kell, nincs mese.
  • Kvíz kártyák: szerinted a haverod nézett már travi pornót? Itt az ideje, hogy kiderítsétek! Egy csomó ilyen és ehhez hasonlóan magasröptű kérdést írtunk fel a kártyára.
  • Bünti kártyák: még a legtökösebbek sem mondanak mindenre igent. Ilyenkor jött el a bünti kártya ideje. De az emberetek még nem tudja, hogy ez sokkal-sokkal-sokkal rosszabb, mintha megcsinálta volna a feladatot.

Igazából minden kártyára írtunk egy 1-es számot, mégpedig azért, hogy segítsük a pontozást. Minden kártya egyetlen szem pontot ér, mert valakinek az egyik feladat könnyebb, valakinek a másik… A lényeg, hogy a haverotok teljesítse a kihívást.

15 000 Ft

De mégis mi a fene ez az egész?

Figyelj:

A lényeg, hogy összesen 100 db kártya van a csomagban, ami négy különböző játékot tartalmaz.

  • Feladatkártyák: itt vicces legénybúcsús feladatokat kell teljesítenie a menyasszonynak. Vannak benne könnyűek, nehezek, viccesek és… hát a legtöbb valljuk be, iszonyat szórakoztatóan prosztó.
  • Én még soha… kártyák: itt a feladat, hogy hangosan fel kell olvasnotok a kártyán lévő titkot. Aki már megtette közületek azt, ami a kártyán szerepel, annak bizony innia kell.
  • Kvíz kártyák: egészen bagatel, néha mély, de leginkább mocskos kérdéseket gyűjtöttünk össze. Itt a feladat az, hogy a menyasszony felolvassa a kártyán található kérdést, és aki nem tudja rá a választ, annak bizony… kitaláltad: innia kell.
  • Bünti kártyák: igen, vannak olyan feladatok, amiket az ara bizony nem fog bevállalni. Ilyenkor elő a bünti kártyákkal, és lehetősége van jóvátenni a dolgot.

 

Ezzel a játékkal garantáltan ferge… most figyelj …teges estétek lesz, és a lényeg: a kártyákat variálhatjátok, ami túl durva, azt kivehetitek és lényegében a játékszabályok és a pontozási rendszer is rátok van bízva (mi azért segítségképp odaírtunk egy pontot mindegyik kártyára. Szívesen).

Egy szabály azért van: hogy iszonyatosan jól kell éreznetek magatokat.

Az éjszaka végén pedig megajándékozhatjátok a barátnőtöket ezzel a dizájnos kis játékkal, amire rápillantva mindig az az este jut majd eszébe.

Egyébként megsúgom: nekem is annyira bejött a játék, hogy kint van egy a polcomon. És bár nem használtuk a csajokkal, valahogy mégis felidézi a kellemes emlékek

Shopping Cart