Fizetési tájékoztató

Mi a minimum rendelési összeg?

A minimum rendelési összeg – szállítási költség nélkül – 5000 Ft.

Van-e lehetőség ingyenes szállításra?

Igen, 35.000 forintot meghaladó rendelés esetén a szállítás ingyenes.

Fizetési módok

  • Utánvétel

Amennyiben a rendelés értékét a csomag kézhezvételekor kívánja kiegyenlíteni, akkor válassza az „Utánvétel” fizetési módot.

  • Előre utalás

Szabó-Rózsa Nóra Bankszámlaszám: 12020304-01915556-00100001 (Raiffaisen Bank)

Előre utalásnál a megjegyzés rovatban kérjük minden esetben feltüntetni a megrendelés számát, melyet a megrendelés visszaigazolásának jobb felső sarkában talál.

Az előre utalás esetén kérem számoljon azzal, hogy a vásárlás összegének számlánkra érkezéséig nem tudjuk elkezdeni a termékek összecsomagolását, és gyártását.

  • Paylike bankkártyás fizetés 

A Paylike-ot a Paylike ApS fejleszti és üzemelteti. 

A szolgáltatást igénybe vevő vásárlók online vásárlások esetében választhatják a Paylike egyszerű és biztonságos fizetési megoldását. Ekkor a megszokott módon, a Paylike felületén intézhetik fizetésüket.

A fizetés folyamata megegyezik a bankok hasonló szolgáltatása keretében kínált fizetési eljárással. A szolgáltatás alatt a felhasználó, így a kártyabirtokos biztonságát szem előtt tartva a Simple tranzakciókat folyamatosan figyeli, s nem várt események megelőzésében nyújt segítséget. 

MELYEK A TRANZAKCIÓ LÉPÉSEI? 

A „Fizetés” gombra kattintva Ön átkerül a Paylike fizetési oldalára, ahol a bankkártya adatai megadásával elindítja a tranzakciót.

A kártyaadatok megadását követően kérjük, ellenőrizze az adatok helyességét.

A tranzakció feldolgozása elindul a banki feldolgozó rendszerekben.

A fizetéseredményéről Ön e-mail útján is értesítést kap, valamint a Paylike rendszere visszairányítja a webáruház oldalára.